Comunicat SHIDCAT: Problemes informàtics al web del Sindicat

Des del Sindicat d’Higienistes Dentals de Catalunya us informem que, des del passat mes de novembre de 2017 hem patit una sèrie de problemes informàtics que han afectat al correcte funcionament del nostre web.

Aquests problemes, sobre els quals hem estat treballant i ja estan pràcticament solucionats, han provocat diversos problemes sobre els quals preguem disculpeu les molèsties ocasionades.

Majoritàriament, s’han perdut tot una sèrie d’articles d’informació publicades al web, alguns dels quals es podran recuperar i altres no. A la vegada, alguns afiliats i afilIades es van trobar sense accés a l’espai privat del web, fet que ja està solucionat i no hi hauria d’haver cap problema amb l’accés a l’àrea privada (en cas que hi hagi qualsevol problema, si us plau poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Sindicat per solucionar-ho el més aviat possible).

 

Tot i això, des del Sindicat d’Higienistes Dentals de Catalunya (SHIDCAT) confirmem que els problemes informàtics patits en cap cas han significat una pèrdua de les dades personals dels afiliats i afiliades, ja que aquestes no s’han vist afectades. al no estar allotjades al web.