20170408 Curs avançat d'ortodòncia per a higienistes dentals - Mòdul I || 08 d'abril de 2017

Curs organitzat per l'Associació d'Higienistes i Auxiliars Dentals de Catalunya (AHIADEC) amb la col·laboració del SHIDCAT.

Dates
Des de: Dissabte, 8 de Abril de 2017 de 09:30 h
Fins a: Dissabte, 8 de Abril de 2017 a 19 h
 
Ubicació
AHIADEC
C. de Llançà 34
08015 Barcelona
Mapa
 
Codi Curs: 705
 
DESCRIPCIÓ
Curs d'Ortodòncia adreçats a higienistes dentals que vulguin ampliar els seus coneixements en ortodòncia. S'actualitzaran els coneixements bàsics essencials en la gestió del pacient en ortodòncia i es realitzaran pràctiques de les maniobres ortodòntiques essencials que ha de conèixer i realitzar l'higienista dental. El curs està repartit en sis mòduls en els quals s'alternaran una part teòrica amb una part pràctica.

Curs acreditat amb 8.3 crèdits.
PROGRAMA
PART TEÒRICA
  1. Història de l’ortodòncia i l’ortopèdia.
  2. Bases biològiques del moviment ortodòntic.
  3. Mal oclusions i classificació.
  4. Història clínica, presa d’impressions, fotografia.
  5. ATM i articulador.

PART PRÀCTICA
  1. Història clínica i exploració.
  2. Presa de registre i buidat.
  3. Auscultació de l’ATM.
  4. Arc facial / muntatge articulador.

OBTENCIÓ CRÈDITS CCFCPS

Els higienistes dentals que assisteixin a tots els mòduls i aprovin l’examen tipus test que es realitzarà al finalitzar el Mòdul 6 amb un 75% d’encerts obtindran els crèdits de formació continuada atorgats pel CCFCPS.

Curs acreditat amb 8.3 crèdits.

PROGRAMA PDF MÒDUL - 1

PROGRAMA TOTS ELS MÒDULS
 
DOCENTS
Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UAB). Metge especialista en Estomatologia (UB). Professor del Postgrau d'Ortodòncia al Centre Ladent; en el Màster d'Ortodòncia a la Universitat Alfonso X el Sabio, Universitat de València Cardenal Herrera. Coautor del llibre "Ortodòncia per a Higienistes i Assistents dentals".
Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Llicenciat en Odontologia. Postgrau en Ortodòncia. Professor Col·laborador Postgrau d'Ortodòncia Centre Ladent. Màster en Sistema Damon. Membre afiliat a la Societat Espanyola d'Ortodòncia (SEDO) des de l'any 2003.
Llicenciada en Odontologia. Postgrau d'Ortodòncia. Professora Col·laboradora Postgrau d'Ortodòncia Centre Ladent. Màster en Sistema Damon. Membre afiliat a la Societat Espanyola d'Ortodòncia (SEDO) des de 2003. Dedicació exclusiva d'ortodòncia. 

Coordinadora del curs d'Ortodòncia a l'AHIADEC.