XVIII Simposi d'Odontoestomatologia per a Higienistes Dentals i Auxiliars - Estudiants

XVIII Simposi d'Odontoestomatologia per a Higienistes Dentals i Auxiliars - Estudiants

Dates
Des de: Divendres, 16 de Novembre de 2018 de 14h
Fins a: Divendres, 16 de Novembre de 2018 a 19h

Ubicació
AHIADEC
C. de Llançà 34
08015 Barcelona
Mapa

Preus del curs
Estudiants GSHD o TCAI: 30 € (Després del 06-11-2018 50 €)

Codi Curs: 784

DESCRIPCIÓ

Col·laboren


PROGRAMA

14:00-14:30
Lliurament de documentació i acreditacions.

14:30-14:45
Acte inaugural.

14:45-15:30
Exploració bucodental i logopèdia. De les ulleres al calidoscopi. 
Sra. Rebeca Sánchez. Higienista bucodental (Escola Túrbula) i logopeda (UAB). Màster en motricitat orofacial. Postgrau en trastorns de la veu. 

15:30-16:15
La formació al llarg de la carrera professional.
Dr. Manuel Trallero. Metge estomatòleg. Expert en cirurgia maxil·lofacial. Màster en Ciències Forenses. Màster en geriatria.

16:15-17:00
La importància de la higienista i la higiene bucodental en els pacients especials i residents en centres. 
Sra. Rosa M. Escolano. Tècnica especialista en Pròtesi Dental (IES Salvador Seguí) i tècnica superior en Higiene Bucodental (La Ferreria - AHIADEC). Curs de Gestió d’una Clínica Dental (UB).

17:00-17:30 Pausa.

17:30-18:15
Adolescència i canvis hormonals. Per què ens preocupa la salut gingival?
Dra. Berta Garcia. Llicenciada en Odontologia (UB). Especialista en Periodòncia MS (Tufts University, EUA).

18:15-19:00
Conseqüències del tabac, l’alcohol i les drogues en la salut bucodental.
Dra. Lucía Barallat.Doctora i llicenciada en Odontologia (UIC). Màster en Periodòncia.

DOCENTS

Metge estomatòleg. Expert en cirurgia maxil·lofacial. Màster en Ciències Forenses. Màster en geriatria.
Llicenciada en Odontologia. Màster en Periodòncia (Tufts University, Boston). Board Certified (American Academy of Periodontology). Professora associada i directora del Seminari de Literatura Actual d’Implantes del Màster de Periodòncia (UIC).
Llicenciada en Odontologia. Doctorat en Odontologia Cum Laude. Màster d’Investigació en Biomaterials (UIC). Màster en Periodòncia (UIC). Professora associada del Màster de Periodòncia (UIC).
Higienista bucodental (Escola Túrbula) i logopeda (UAB). Màster en motricitat orofacial. Postgrau en transtorns de la veu.
Tècnica especialista en Pròtesi Dental (IES Salvador Seguí) i tècnica superior en Higiene Bucodental (La Ferreria - AHIADEC). Curs de Gestió d’una Clínica Dental (UB).
INFORMACIÓ GENERAL

Inscripció Online

 

PREUS

Estudiants: 
30 € (fins al 6 de novembre).
50 € (després del 6 de novembre).

PER PODER ACCEDIR AL SIMPOSI S'HAURÀ DE PRESENTAR EL DNI OBLIGATÒRIAMENT.

Les persones associades a l’AHIADEC que es van inscriure al Simposi de l’any passat i NO VAN AVISAR DE LA SEVA ABSÈNCIA, hauran de pagar el XVIII Simposi com a NO SOCIS (acord 6 de l’Assemblea de 06 de maig de 2017).

NO S'ADMETRAN INSCRIPCIONS PER TELÈFON

INSCRIPCIONS ESTUDIANTS HIGIENE BUCODENTAL

Per Internet, a través del web www.ahiadec.com. 

Per fax, al 93 321 07 51, enviant la butlleta d’inscripció. Les persones associades que es van inscriure al Simposi de l'any passat i no van assistir-hi ni van avisar-ne a l'Associació, hauran de pagar com a no sòcies. 

La inscripció per aquesta jornada del XVIII Simposi d'Odontoestomatologia és exclusiva per a estudiants d'Higiene Bucodental i de Cures Auxiliars d'Infermeria.

Per formalitzar la inscripció, hi ha dues opcions: 
  • Transferència bancària al núm. compte del Banc Sabadell ES29-0081-5119-61-0001010409. Envieu el comprovant, especificant clarament el nom i els cognoms de la persona que s’inscriu, i el full d’inscripció degudament emplenat al núm. de fax 93 321 07 51 o a l’adreça de correu electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Només s’acceptaran les inscripcions en què s'adjunti el full de pagament corresponent.
  • Xec nominatiu a nom de l’AHIADEC. Adjunteu també el full d’inscripció degudament emplenat i envieu-ho tot a: AHIADEC, C. de Llançà 34, 08015 Barcelona.
Els estudiants han d’adjuntar un certificat de l’escola on estiguin cursant els estudis d’higiene bucodental o de cures auxiliars d’infermeria durant el curs 2018-19.

La data límit d’inscripció és el 9 de novembre. Les cancel·lacions fetes amb un mínim de 5 dies d’antelació a l’inici del Simposi implicaran la pèrdua del 50% del preu de la inscripció. Si la cancel·lació es fa després d’aquesta data límit, la pèrdua serà del 100%.

L’AHIADEC es reserva el dret de fer canvis en els horaris, els ponents i el programa per motius aliens a la seva voluntat. L’AHIADEC es reserva el dret d’admissió.

Per tenir dret al certificat, cal haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores lectives que constin en la inscripció.