XVIII Simposi d'Odontostomatología per a Higienistes Dentals i Auxiliars - Professionals

XVIII Simposi d'Odontostomatología per a Higienistes Dentals i Auxiliars - Professionals

Dates
Des de: Dissabte, 17 de Novembre de 2018 de 9h
Fins a: Dissabte, 17 de Novembre de 2018 a 18:30h

Ubicació
AHIADEC
C. de Llançà 34
08015 Barcelona
Mapa

Preus del curs
Socis AHIADEC: Gratuït 
No socis: 70 € (Després del 07-11-2018 84 €)
1

Codi Curs: 785

DESCRIPCIÓ

Col·laboren


PROGRAMA

9:00-9:30
Lliurament de documentació i acreditacions.

9:30-10:15
L’hàbit tabàquic i el consum d’alcohol durant l’embaràs. Efectes bucals en el nen en desenvoupament.
Prof. Dra. Claudia Hahn. Odontòloga. Màster en Odontopediatria i Ortodòncia. Màster oficial d’Investigació en Ciències Odontològiques. Professora associada Facultat d’Odontologia (UB)

10:15-11:00
Exploració bucodental i logopèdia. De les ulleres al calidoscopi. 
Sra. Rebeca Sánchez. Higienista bucodental (Escola Túrbula) i logopeda (UAB). Màster en motricitat orofacial. Postgrau en transtorns de la veu.

11:00-11:30 Pausa.

11:30-12:15
Nous reptes multidisciplinaris per a la higienista dental: Actualització en endodòncia mínimament invasiva i l’ús de la magnificació.
Dr. Jesús Mena. Doctor i llicenciat en Odontologia. Professor col·laborador del Màster en Endodòncia (Universitat d’Osca). Autor i conferenciant.

12:15-13:00
Assistència dental en pacients a domicili. 
Prof. María Millán. Auxiliar de Clínica i Tècnica superior en Higiene Bucodental. Curs d’atenció als pacients especials. 

13:00-13:45
La disfunció de l’ATM i el dolor orofacial a les societats modernes És una epidèmia? De la prevenció al tractament. 
Dr. Javier Bara. Doctor i metge especialista en cirurgia maxil·lofacial. Cirurgià maxil·lofacial. Odontòleg. Diplomat en microcirurgia (UAB) i en direcció de serveis sanitaris (ESADE).

14:00-15:30 Pausa / Dinar.

15:30-16:15
Què hem de saber sobre els Bifosfonats i el Denosumab des del punt de vista de la higienista dental? 
Sra. Elisa Moras. Tècnica Superior en Higiene Bucodental (Escola Pejoan). Postgrau en Creació i Gestió de la Clínica Dental (UIC).

16:15:17:00
Manifestacions orals en pacients celíacs. 
Prof. Dra. Esmeralda Gutiérrez. Doctora en Odontologia. Diplomada en Medecina Bucal. Postgrau en Odontogeriatria i postgraduada en Odontologia Legal i Forense. Professora de Medicina Bucal.

17:00-17:45
El paper de les higienistes a les urgències dentals. 
Prof. Dra. Esmeralda Gutiérrez. Doctora en Odontologia. Diplomada en Medecina Bucal. Postgrau en Odontogeriatria i postgraduada en Odontologia Legal i Forense. Professora de Medicina Bucal.

17:45-18:30
La conjuntura econòmica actual
Prof. Dr. Santiago Niño Becerra. Doctor en Ciències Econòmiques (UB). Professor Catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull. 

DOCENTS

Doctor i metge especialista en cirurgia maxil·lofacial. Cirurgià maxil·lofacial. Odontòleg. Diplomat en microcirurgia (UAB) i en direcció de serveis sanitaris (ESADE).
Doctor i llicenciat en Odontologia. Professor col·laborador del Màster en Endodòncia (Universitat d’Osca). Autor i conferenciant.
Doctor en Ciències Econòmiques (UB). Professor Catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull.
Odontòloga. Màster en Odontopediatria i Ortodòncia. Màster oficial d’Investigació en Ciències Odontològiques. Professora associada Facultat d’Odontologia (UB).
Doctora en Odontologia. Diplomada en Medicina Bucal (UB). Postgraduada en Odontogeriatria i també en Odontologia Legal i Forense. Professora universitària i odontòloga generalista en clínica privada.
Tècnica Superior en Higiene Bucodental (Escola Pejoan). Postgrau en Creació i Gestió de la Clínica Dental (UIC).
Auxiliar de Clínica i Tècnica superior en Higiene Bucodental. Curs d’atenció als pacients especials.
Higienista bucodental (Escola Túrbula) i logopeda (UAB). Màster en motricitat orofacial. Postgrau en transtorns de la veu.
INFORMACIÓ GENERAL

Inscripció Online

 

PREUS

Socis: gratuït.

No socis: 
70 € (fins al 7 de novembre).
84 € (després del 7 de novembre).

PER PODER ACCEDIR AL SIMPOSI S'HAURÀ DE PRESENTAR EL DNI OBLIGATÒRIAMENT.

Les persones associades a l’AHIADEC que es van inscriure al Simposi de l’any passat i NO VAN AVISAR DE LA SEVA ABSÈNCIA, hauran de pagar el XVIII Simposi com a NO SOCIS (acord 6 de l’Assemblea de 06 de maig de 2017).

NO S'ADMETRAN INSCRIPCIONS PER TELÈFON

INSCRIPCIONS

Per Internet, a través del web www.ahiadec.com. 

Les persones associades que es van inscriure al Simposi de l'any passat i no van assistir-hi ni van avisar-ne a l'Associació, hauran de pagar com a no sòcies. 

La inscripció per aquesta jornada del XVIII Simposi d'Odontoestomatologia és exclusiva per a professionals.

Per formalitzar la inscripció, hi ha dues opcions: 
  • Transferència bancària al núm. compte del Banc Sabadell ES29-0081-5119-61-0001010409. Envieu el comprovant, especificant clarament el nom i els cognoms de la persona que s’inscriu, i el full d’inscripció degudament emplenat al núm. de fax 93 321 07 51 o a l’adreça de correu electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Només s’acceptaran les inscripcions en què s'adjunti el full de pagament corresponent.
  • Xec nominatiu a nom de l’AHIADEC. Adjunteu també el full d’inscripció degudament emplenat i envieu-ho tot a: AHIADEC, C. de Llançà 34, 08015 Barcelona.
La data límit d’inscripció és el 9 de novembre. Les cancel·lacions fetes amb un mínim de 5 dies d’antelació a l’inici del Simposi implicaran la pèrdua del 50% del preu de la inscripció. Si la cancel·lació es fa després d’aquesta data límit, la pèrdua serà del 100%.

L’AHIADEC es reserva el dret de fer canvis en els horaris, els ponents i el programa per motius aliens a la seva voluntat. L’AHIADEC es reserva el dret d’admissió.

Per tenir dret al certificat, cal haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores lectives que constin en la inscripció.