Un nou espai per explicar dubtes laborals

El Sindicat d’Higienistes Dentals de Catalunya presenta un nou espai per a que els afiliats i les afiliades puguin explicar els seus dubtes laborals mentre prenen un esmorzar per gentilesa del SHIDCAT.

El dissabte 28 d’abril a les 10h serà el dia que s’estrenarà el nou format, l’ESMORZAR LABORAL, amb la col·laboració de l’advocat Dr. Jordi Adell, dels serveis jurídics del SHIDCAT i de l’AHIADEC.

L’acte és exclusiu pels afiliats/des, gratuït, i amb només 20 places disponibles. Per aquest motiu, es recomana a les persones interessades que facin la seva inscripció el més aviat possible.

Sense fer un assessorament personalitzat, els assistents podran explicar els seus dubtes laborals al Dr. Adell. Una vegada finalitzi, l’advocat exposarà les conclusions finals.

El Dr. Jordi Adell és Doctor en Dret. Llicenciat en Economia i en Dret, també té el Màster d’Investigació en Ciències Jurídiques. En exercici professional des de 1999, ha assessorat a companyies i grups societaris en qüestions jurídiques i d’organització professional. Forma part d’òrgans d’administració societaris com lletrat assessor. Està inscrit, també, en el registre d’economistes forenses del Col·legi d’Economistes de Catalunya.